joi, 7 iulie 2016

Ce se întâmplă cu citatele din cărți !?

Trebuie să recunosc că am o slăbiciune pentru persoanele care citesc. Când cineva îmi vorbește de cărțile citite și avem același cărți lecturate - mă încălzesc. Dar lucrul care mă încălzește cel mai mult atunci când citesc o carte sunt citatele și cuvintele pline de sens așternute pe hârtie. Îmi place să subliniez citatele din cărți și mai apoi, după ce am terminat cartea, să o răsfoiesc și prin intermediul citatelor îmi amintesc tot ce mi-a plăcut la această carte. Sunt cărți care au zeci de pasaje numai bune de subliniat și de recitit. Și sunt cărți seci prin modul în care sunt combinate cuvintele, dar foarte pline de sens în esența lor.
Îmi place să extrag citatele din cărți. Îmi place să le transpun ulterior într-un carnețel ca să le pot reciti de fiecare dată și prin intermediul lor să-mi amintesc ce mi-a plăcut cel mai mult la această carte. Voi ce faceți cu citatele din cărți ?

7 comentarii:

 1. ”Sunt cărți care au zeci de pasaje numai bune de subliniat și de recitit. Și sunt cărți seci prin modul în care sunt combinate cuvintele, dar foarte pline de sens în esența lor.” Aici ai mare dreptate! Eu, deobicei, le postez sau le transpun prin intermediul pozelor. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Bravo, interesant post :3
  My blog : adriancreciun.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu am o pagină de Facebook special creată pentru aşa ceva :)

  RăspundețiȘtergere
 4. O idee bună!Cum ai răbdare să scrii toate citatele?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. le subliniez în carte sau le fotografiez și când am timp liber le scriu pe toate într-un carnețel ;)

   Ștergere