Despre mine

Se spune că marile incendii se nasc din scântei mici. Marile cariere tot din încercări mici pornesc. Nu știu în care măsură jurnalismul va fi destinația mea, dar e o călătorie pe care vreau să o încerc. Serendipity a luat naștere în urma competitivității mele, l-am însuflețit ulterior cu toate lucrurile care mă macină și cu toate trăirile mele, și numai eu știu cât de mult înseamnă această călătorie pentru mine.
Niciodată nu am fost bună la introduceri. În schimb sunt bună la scris, cel puțin așa mi s-a spus. Îmi plac plimbările, clătitele de dimineață. Îmi plac acțiunile spontane, îmi place să fiu luată prin surprindere și îmi place arta. Îmi place șahul și mirosul cărților proaspăt tipărite. Îmi plac lucrurile micuțe și îmi place să mă prostesc uneori după o zi grea. Îmi place să răsfoiesc un ziar sau o carte la sfârșitul unei zile lungi și să simt vaporii de cafea plutind în cameră. Îmi place iar, și iar, și iar...

6 comentarii:

 1. Orice are un început, scopurile se îndeplinesc doar dacă faci efort, pas cu pas, propoziție cu propoziție, articol cu articol, adevărata școală se face în cărți nu la școli, colegii, universități. Mult succes, continuă, se primește.

  RăspundețiȘtergere
 2. E ceva erotic care pluteste prin aer, si ceva feminin care se arata unui ochi de artist..Tu cum vezi erotismul in substantza unei clipe? florinandpopa@yahoo.ca e numele meu relativ. Toate bune:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Zici că nu ești bună la introduceri?! Ești bună, sper să-ți placă în continuare,iar și iar, iar și iar... #Succes!

  RăspundețiȘtergere
 4. Clătite? Dimineață?
  Cred că te-ai uitat la prea multe filme americane :(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. am spus ca imi plac nu ca le mananc in fiecare dimineata :P
   dar cel putin odata pe saptamana mananc clatite :)

   Ștergere